/ Cloud Royal

Cloud Royal

Jag tänkte att jag skulle ta tillfället i akt och utnyttja det faktum att jag har en offentlig kanal och att jag faktiskt är, på sätt och vis, är en offentlig person. Jag driver ju Sveriges största podcast om linux.

Jag har ju testat lite olika tjänster och plattformar för webbplatser och vps:er. En av dessa tjänster jag har testat är Cloud Royal.

Anledning till att jag tar upp dem här är att jag vill höja ett varningens finger för just Cloud Royal. Jag var inte nöjd med deras tjänst så jag avslutade ganska omedelbart, betala min lilla skuld på använd bandbredd och trodde allt var frid och fröjd. Men icke sa Nicke.

För inte så länge sedan fick jag ett mail med en faktura inkluderad från Cloud Royal om att de ville att jag skulle betala ytterligare pengar. Visserligen bara ca 9:- men, jag har principer och tycker inte om att betala för saker jag inte har utnyttjat så jag skickade dem ett mail och uttryckte mitt ogillande om att de skickade mig just en faktura, som jag inte har planer på att betala, för att jag inte längre har varken konto eller en tjänst att utnyttja hos dem.

Ytterligare en tid gick utan att jag fick någon som helst respons på mitt mail och nu i dagarna ramlade det in ytterligare ett mail från Cloud Royal, den här gången med en påminnelse om att jag inte har betalt den faktura jag bestridit.

Än en gång skickar jag mail tillbaka till dem om jag inte har några planer på att betala för något som jag längre inte utnyttjar och redan betalt för. Eftersom jag är en person med råd och resurser så tog det mig inte lång tid att få tag på både telefonnummer och namn till den som är ekonomiansvarig på FS Data, som av en händelse råkar vara de som är ägare till Cloud Royal, så nu kommande vecka kan de räkna med att jag börjar mitt slag emot dem.

Fortsättning följer...

Daniel Artfors

Daniel Artfors

Lastbilschaufför till vardags, tekniknörd och öppen källkods-förespråkare. Producent & programledare i Linuxpodden & Androidpodden Skribent på https://vardagsteknik.nu

Läs mer
Cloud Royal
Dela detta