/ Google

Hej då Google, det var kul så länge det varade.

Nu har jag äntligen tagit det sista steget för att lämna Google som leverantör.

Evigheter

Jag så länge jag kan minnas, och haft domänen artfors.se, använt Google som e-postleverantör. På den tiden kunde man skaffa sig det som idag är g-suite gratis, med sin egen domän och upp till 25 användare. Med det så har jag också varit e-postlverantör och administatör för min familj.

För cirka ett år sedan gjorde jag ett försök att bryta mig loss och tog då med mig hela familjen i försöket, det föll inte i god jord.

Egen lösning

Nu har jag själv bytt e-postleverantör, en egen lösning, och med det så har jag bytt e-postadress. Med det sagt så har jag efter flera år av användande av en @artfors.se även lämnat den domänen bakom mig,som epostaltenativ och kommer nu i forsättningen att lyssna till en adress under @art4s.nu istället. och är det så att du inte kunde gissa det sär det daniel framför.

Det kommer att ta tid

Har man haft en och samma epostadress lika länge som jag har, och till i stor sett allt så kommer det att ta tid innan hela megreringen är klar.

Alla konto som man har registrerat under åren som man måste byta på. Eller i värsta fall som man måste skapa nya för att man inte kan ändra epostadress.

Som sagt det kommer att ta tid, men det blir nog bra när det blir klart.

Daniel Artfors

Daniel Artfors

Lastbilschaufför till vardags, tekniknörd och öppen källkods-förespråkare. Producent & programledare i Linuxpodden & Androidpodden Skribent på https://vardagsteknik.nu

Läs mer
Hej då Google, det var kul så länge det varade.
Dela detta