/ Blogg

Nu flyttar vi igen.

I ett tidigare inlägg skrev jag hur glad jag var för att jag egentligen kommit hem och ska köra allt webbrelaterat på min egna Raspberry pi server. Nu var det slut på den sagan.

Men bara bloggen

Jag har de senaste månaderna testat och gillat plattformen Ghost. Tyvärr så har de i sin nya verison uppdaterat och gjort om så mycket att det inte lägre går att köra platformen på samma sätt som innan.

Bland annat så är det bara Linuxdistrubitionen Ubuntu som stödjs, jag kör Raspbian. Sen var det det här med installationen. Den är helt ny den också.

ghost.io

Då kan man undra vart det bär iväg någonstans. Ja, det var inte det lättaste. Jag har under ett par dagar försökt hitta en plats på fyra olika ställen som säger att de erbjuder Ghost hosting men det har bara varit en, förutom Ghost egna hosting, som överhuvudtaget finns kvar, men de erbjuder bra en äldre version av Ghost än den jag själv har installerad.

Vilket leder mig osökt in på anledningen till min flytt. U-P-P-D-A-T-E-R-I-N-G! Jag har inte haft möjlighet att uppdatera min Ghost-installation för som jag tidigare nämnde Ghost har gjort om från grunden.

Men nu är jag här, och här kommer jag att vara. Men vart är här då?
Jo, https://blog.art4s.nu

Daniel Artfors

Daniel Artfors

Lastbilschaufför till vardags, tekniknörd och öppen källkods-förespråkare. Producent & programledare i Linuxpodden & Androidpodden Skribent på https://vardagsteknik.nu

Läs mer
Nu flyttar vi igen.
Dela detta