/ Träning

Oväntad energilåt

Just nu ligger jag i hårdträning, hårdträning för att komma i form så jag kan åka på en träningsresa till Futuventura för att komma i form.

Att ligga i hårdträning betyder en hel del tid på gymmet och med det en hel del tid på löpbandet, som jag förövrigt älskar att göra, springa alltså.
I alla fall. När man, eller i alla fall jag, står där på bandet så vill man ha något att lyssna på så jag drar som vanlit igång Spotify för att välja min musik.

Inne i appen väljer jag att lyssna på Spotifys nyaste påhitt Din Tidskapsel. Och i just min tids kapsel finns "Kärleken är evig" med Lena Philipsson.

Jag kan väl säga att Lena Philipsson och låten Kärleken är evig är en låt som jag idag inte aktivt skulle välja att lyssna på, inte riktigt min musiksmak.

I viket fall. Jag springer på löpbandet, låten kommer och jag orkar inte byta. Och helt plötsligt kommer det över mig, att det här är en riktig eneriglåt. Alltså en låt som ger en extra enerig, i alla fall när man springer, där och då.

Who figures.

Daniel Artfors

Daniel Artfors

Lastbilschaufför till vardags, tekniknörd och öppen källkods-förespråkare. Producent & programledare i Linuxpodden & Androidpodden Skribent på https://vardagsteknik.nu

Läs mer
Oväntad energilåt
Dela detta