/ Personligt

Skämslåten 2017

Som de flesta i det här landet har jag nummera mitt musikbiblotek i molnet. Som många andra har använder jag Spotify som musiktjänst.

Vid den här tiden på året brukar Spotify publicera statisk över hur man har använt tjänsten. Hur många timmar man spännderat på att lyssna på musik, vilka favoritlåtar man har, vilka favorit artister man har och mycket, mycket mer.

Men det är faktiskt en sak som Spotify glömmer. Kanske det inte är så lätt för en algoritm att få det rätt eftersom det oftast handlar om känslor, och hur och varför man känner som man gör för vissa saker är det bara en själv som vet. Det jag talar om är i alla fall det som vi alla har men egenligen inte vill erkänna. SKÄMSLÅTEN!

Jag menar naturligtvis den låten som du mer eller mindre i hemlighet diggar utav bara f-n men som du aldrig skulle erkänna att du gjorde om du så fick en miljon kronor.

Jag tänkte att jag skulle bege mig ut på riktigt djupt vatten och faktist tala om vilken som har varit min skämslåt 2017. Hade du frågat mig fram tills idag hade jag aldrig ens erkännat att jag kände till låten. Låten jag nu faktiskt kommer erkänna att jag diggar som bara f-n ligger på sjunde plats på min årslista från Spotify. Låten är inte från den genre som jag normalt brukar lyssna på. Jag har faktiskt för mig att låten, i en annan version, har medverkat i schlagerfestivalen.

Låten jag pratar om som är min skämslåt 2017 är:
Yodel It!- Al Mike Remix.

Nu skäms jag.

Vågar du erkänna din skämslåt 2017?

Daniel Artfors

Daniel Artfors

Lastbilschaufför till vardags, en nörd när det gäller teknik och mat. Producent & programledare i Linuxpodden & Androidpodden Redaktör & skribent på linuxbloggen.nu & androidbloggen.nu

Read More