/ Semester

Slutet på en era

Semester på mitt sätt

Kanske inte riktigt slutet på en era, men i alla fall slutet på en semester. På måndag är det dags att bege sig in i det berömda ekorrhjulet igen. Tre veckor av helt fri tid är nog den bästa semester man kan ha. Inga krav, inga rutiner och bäst av allt, inga planer. Ungefär så har min semester sett ut. Förutom ett par små saker, enstaka dagar så har jag gjort vad jag vill, när jag velat och naturligtvis så mycket eller lite jag har velat. Men, nu är det som sagt slut och det är dags för arbete och rutiner igen.

Ska jag vara helt ärlig så ser jag faktiskt i fram emot det, lite grann i alla fall. Rutiner, veta vad man ska ha på sig, OM man ska klä på sig (annat än myskläder) och framför allt komma igång med träningen igen.

Nu ska jag bli vacker

Så här i slutskedet av semestern tänkte jag att jag skulle göra ett försök till att göra mig vacker, har jag sagt att mitt mellannamn är ödmjukhet?

Så helt sonika bokade jag en tid till traktens relativt nyöppnade barberare Shave & Cut. För en hel femhundring blev jag groomad över hela huvudet. Både skägget och håret fick sig en välbehövlig övergång och båda trimmades ner till behaglig längd. Nu glömde jag ta en före bild men slutresultatet kan du se nedan. Vad tycks? Tjusigt eller hur? Sa jag förresten att mitt mellanamn är ödmjukhet?

Vill du kommentera gör du det på socialt media av choice.
Förslagsvis de jag använder mest, Mastodon eller Twitter.

Jag kollage

Daniel Artfors

Daniel Artfors

Lastbilschaufför till vardags, tekniknörd och öppen källkods-förespråkare. Producent & programledare i Linuxpodden & Androidpodden Skribent på https://vardagsteknik.nu

Läs mer
Slutet på en era
Dela detta